reede, 4. jaanuar 2013

Head uut!


Kui keegi ei ole veel märganud siis aastanumber on vahetunud. Mitte ainult aasta ei vahetunud (naljahambad ütlevad, et vahetus ka kuu), vahetus ka meediaklubi juht. Uueks juhiks on Fred. Uue juhi plaanidest saate lugeda järgmisest blogipostitusest.

Uue aasta võtsime vastu enamusega Meediaklubi koosseisust. Õhtu sai alguse Kairo juurest. Kairo, Kristi ja Madis olid lampidele ja seintele pannud rohelised linad, toas oli väga… roheline. Seal roheluses me sõime, suhtlesime, mängisime seltskonnamänge.

Pilt rohelusest

 

Kell 23:00 jõudsime Vabaduse väljakule ilutulestikku vaatama. Linna sõitsime trolliga, mis oli nii täis, et kui juht oleks järsult pidurdanud poleks keegi ümber kukkunud. Minule, Paidekale, uus kogemus.

Kui ilutulestik oli läbi siis Kairo ja Madis pesid Fredi šampusega, pühitseti uus juht sisse. Siis otsustasime otsida üles teised, mõned meist olid juba kaduma läinud. Mõned kõndisid uue aasta esimese tunni jooksul rohkem kui eelmine aasta kokku (IT inimesed noh).  Mõned leidsid, et oleks aeg üks väike liug teha. Kas siis istmikul, seljal, kõhul või sõbra seljal. Kes kaduma läks enamjaolt jäigi kadunuks ja kuna paljudel meist oli märg olla (kellel vihmast, kellel lumest, kellel šampusest), siis otsustasime, et suundume tagasi Kairo ühikasse, tagasi rohelusse.

Tagasi läksime jälle trolliga. Seda sõitu iseloomustab kõige paremini lause mille ütles trolli juht:  „Kui trolliuksed terveks jäävad siis järgmine peatus on Koskla.“

Kokkuvõttes võib öelda, et täitsa tore oli. Kõnniteed olid ainult libedad…

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar